Wie zijn wij?

Roadhouse PC-Products is opgericht door Bert Blok.

Vanaf 1984 is Bert fulltime werkzaam in de melkveeautomatisering.

In deze periode heeft hij zich 20 jaar bezig gehouden met de ontwikkeling van managementsystemen bij Gascoigne-Melotte en UNIFORM-Agri met als specialiteit ‘koppelingen’.

In dit verband is hij ook nauw betrokken geweest bij het opzetten van standaarden voor koppelingen tussen procescomputers en managementsystemen (Taurus), maar heeft ook aan de bron gestaan van de eerste uitwisseling van gegevens met melkcontrole en zuivelorganisaties (Edi-Zuivel en Edi-NRS).

Sinds mei 2015 is Benny Jaspers het bedrijf komen versterken. Benny heeft jarenlange ervaring op veehouderijbedrijven en kent de mobiele markt goed.

De werkzaamheden worden vnl. door onszelf uitgevoerd.

Wat zijn we voor bedrijf?

We zijn een gespecialiseerd automatiseringsbedrijf voor de agrarische sector met de nadruk op melkveehouderij.

Wat doen we?

We leveren, installeren en onderhouden computers (PC’s), (draadloze) netwerken, glasvezel, adsl, internet-telefonie, laptops, waterdichte terminals, bewakingssystemen en toebehoren.

Verder zijn we sterk in maatwerkoplossingen.

Wat doen we niet?

We leveren geen managementsystemen of procescomputers.

Leveren we ook software?

We leveren Microsoft® programma’s als Windows en Office pakketten met o.a. Word en Excel. Daarnaast leveren we eigen ontwikkelde maatwerkoplossingen tbv. netwerkkoppelingen. Tijdens de installatie van PC’s hebben we de beschikking over software van diverse melkmachineleveranciers, managementsystemen.

Samenwerking

Er is een nauwe samenwerking met medewerkers van diverse melkmachineleveranciers en managementsystemen. Hierdoor wordt de klant nooit van het kastje naar de muur gestuurd.

Service

Het leveren van gespecialiseerde diensten vraagt om goede service.

Via TeamViewer kunnen we via de internetverbinding de bediening van de PC van de klant op afstand overnemen. Daarnaast wordt er naar gestreefd om storingen zoveel mogelijk op locatie direct op te lossen. Er is een onderhoudspakket beschikbaar voor het jaarlijks opschonen van de computers en beveiliging tegen cybercriminaliteit.

Internet

We leggen internet aan van verschillende leveranciers. Ook zijn we partner van Solcon internetdiensten voor de aanleg van glasvezel- en adsl-verbindingen.
Internet kent vele mogelijkheden, maar helaas ook gevaren. Onze PC’s worden daarom standaard voorzien van beschermende software.

Overzetten en installeren software

We zijn gespecialiseerd in het overzetten van software en het maken van koppeling met o.a.

Management systemen

Procescomputerprogramma’s