Agri

De wortels van Roadhouse PC-Products liggen in de agrarische sector.

Het melkvee- of akkerbouwbedrijf kent momenten van oogst, waarop de handen extra uit de mouwen moeten worden gestoken. Op die momenten gaat de ware boerengeest uit de fles en wordt er soms tot in de kleine uurtjes bergen werk verzet.

In die geest werkt ook Roadhouse PC-Products. We leveren graag een konstante kwaliteit, maar als het er echt op aan komt, ontpopt de ware aard zich en zoeken we enthousiast naar oplossingen voor uw probleem.

Het installeren of herinstalleren van uw Managementsysteem of Programma's voor uw processcomputer is bij ons in vertrouwde handen.
Vanwege de vele formele maar ook informele kontakten in de melkmachinebranche bent u bij ons aan het juiste adres voor het verhelpen van problemen met koppelingen tussen verschillende systemen.

Door intensieve samenwerking met UNIFORM-Agri BV te Assen kunnen we de apparatuur perfect laten aansluiten op de eisen die moderne Windows Software stelt. Hierdoor wordt u als Uniform-gebruiker behoed voor problemen die ontstaan als gevolg van onvoldoende samenspel tussen hardware en software.

Speciaal voor agrarische bedrijven worden regelmatig nieuwe systemen samengesteld en getest voordat ze u worden aangeboden.


Roadhouse PC-Products hoopt u te mogen begeleiden in uw keuze van de juiste computer apparatuur.
Neem voor meer informatie kontakt op met uw regionale UNIFORM-Agri vertegenwoordiger of mail ons.